El Hosseny Dance Company hakee edistyneitä, eri ikäisiä tanssijoita koulutettaviksi tanssiryhmään. Koetanssitilaisuus pidetään sunnuntaina 11.2. klo 18-20 Aleksanterin teatterin Maalaamossa. Koetanssin hinta on 20 euroa.
 
Ryhmän harjoitukset tulevat olemaan sunnuntaisin klo 18-20 kevään ajan, alkukesästä todennäköisesti tiiviimpää harjoittelua (ks. tulevat projektit edempänä!)
Ryhmän jäsenten harjoitusmaksu kevätkaudelta ja alkukesältä on 150 euroa. Lisäksi tulee kevään mittaan tiiviskursseja, joille tulee osallistua (luultavasti lauantai-iltapäivisin) ja joille tulee ryhmäläisille alempi hinta kuin muille. Lisäksi ryhmän jäsenten tulee osallistua säännöllisesti vähintään kahdelle Tuija Rinteen tai Mohamed El Hossenyn viikkotunnille.
 
Tiedossa olevia lähiaikojen projekteja, joihin tanssiryhmän jäsenistä valitaan sopivimmat:
 
- Yalla! –festivaali kesäkuun alussa
 
- Esiintyminen Aleksandrian kirjastossa Egyptissä 2.-3.7. Mahmoud Redan näytöksessä, jossa esiintyy ryhmiä eri maista ja miesryhmä Egyptistä. Näytöksessä tanssitaan Mahmoudin teoksia tietysti, ja mestari itse harjoituttaa ja ohjaa esitykset vajaan viikon aikana Kairossa. Tanssijat joutuvat maksamaan oman lentolippunsa, järjestäjä kustantaa viikon oleskelun ruokineen ja matkat Kairon ja Aleksandrian välillä.  
 
- Yritämme järjestää Egyptin reissun yhteyteen myös Layali Simsimiyya –esityksen. Tämä tietäisi sitä, että sinne pitää jäädä Aleksandrian keikan jälkeen, ja tietysti yritämme saada sellaisen järjestäjän, joka maksaa esityksestä sen verran, ettei tulisi artisteille enää ainakaan lisäkuluja. Asia on siis vireillä, mutta toteutuminen vielä varsin epävarma.
 
Ilmoittautumiset koetanssiin ja lisätiedot: [email protected], 041 561 2930